THE FOUR STREAM JAZZBAND


Zondagmiddag 21 januari 2018 speelt

THE FOUR STREAM JAZZBAND

in Champ'Aubert

Four Stream N.O.Jazzband

De Four Stream New Orleans Jazzband staat garant voor een middag vol swingende, maar ook gevoelige New Orleans-jazz, waar heerlijk op gedanst kan worden maar ook lekker naar geluisterd kan worden. Het orkest, opgericht in 1992, heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een graag geziene en gehoorde New Orleans revival Jazzband. De meeste bandleden hebben hun sporen in de jazzmuziek reeds verdiend, o.a. bij de, Maryland Jazzband of Cologne, de La Vida Jazzband en de Second Line Jazzband. De band heeft reeds op vele jazzfestivals en in jazzclubs acte de presence gegeven, in Nederland maar ook veel in Duitsland en België.
De muzikale inspiratie van de Four Stream New Orleans Jazzband gaat terug tot de New Orleans jazz uit de jaren ’50 en ’60; naar bands die de New Orleans-jazz opnieuw populair maakte, zoals die van Kid Howard, George Lewis, Kid Thomas en Billie en Dede Pierce.
Kenmerkend voor onze muziek is het gevoel en de timing, gecombineerd met een stevig en swingend New Orleans-ritme. Een optreden van de Four Stream New Orleans Jazzband is daardoor altijd een muzikale happening.
Bezetting :

Dick Olij -trompet en zang
Ton Nas -klarinet,saxen
Jan Lebesque -trombone en zang
Peter Anders -contrabas
Roeland Kolkmeijer -banjo
Hugo Jungen -leader,piano en zang
Ton Kolkman -drums, bluesharp en zang

Website : www.fsjb.nl

Aanvullende informatie

  • Datum optreden: Zondagmiddag 21 januari 2018
  • Tijdstip optreden: Aanvangstijd 14.30 uur, zaal open 14.00 uur
  • Toegangsprijs: Toegangsprijs: € 12,50 per persoon, kaarten alleen aan de zaal verkrijgbaar.