Exposities in Champ'Aubert

van amateur- en professionele kunstenaars

EXPOSITIE REISFOTOGRAFIE

expositie
REISFOTOGRAFIE

door 2 Heuvelrugse natuurfotografen

Het registreren van vormen, lijnen, kleuren en lichtval is een constante uitdaging tijdens het fotograferen in de natuur. De weersomstandigheden spelen dan ook een kritische rol, waarbij veel geduld nodig om de juiste condities te hebben.

 

Driebergenaar       IMG 5512 kl
Roderik Sorbi is gefascineerd geraakt van Scandinavië. In zijn serie over Noorwegen heeft hij de bonte kleuren van de ‘Indian Summer’ van Noorwegen prachtig in beeld gebracht. Roderik laat natuur op een schilderachtige wijze zien.  Door zijn registrerende, puristische stijl zijn Roderik’s foto’s sereen van aard. Daarmee maakt hij het alledaagse bijzonder en toont hij de natuur in al z’n puurheid en kwetsbaarheid.
www.sorbi.nl|06-57744441

 

Wim Engelaer uit Maarn fotografeert al vele jaren en heeft de afgelopen decennia menig land bezocht. Hij laat in zijn panoramische foto’s de weidse en ruige landschappen van Noord- en Zuid Amerika zien. laat zich graag inspireren door de schilderkunst en met name door gebruikte vormen, lijnen en kleuren. De natuur vastleggen op een onorthodoxe manier is een constante uitdaging in zijn fotografie. Daarbij maakt hij onder ndere ook gebruik van oude lenzen zoals de Zeiss Biotar voor het realiseren van
speciale effecten.

Een blijvende zoektocht.  DSC00150 kl 2

www.wimengelaer.nl |06-53646267

 

 

 

 

 

Aanvullende informatie

Titel expositie: EXPOSITIE REISFOTOGRAFIE door 2 Heuvelrugse natuurfotografen

Duur expositie: 6 april tot 30 juni 2019

delen op: