Jazz op de zondagmiddag

in een swingend Champ'Aubert

zondag 15 september 2019 om 14.30 uur speelt

Charlestown JAZZBAND

Charlestown JAZZBAND

Als eerste dit seizoen ontvangt jazzclub Champ ‘Aubert zondag 15 september de Charlestown Jazzband uit de Keizer Karel Stad Nijmegen. Een geweldige band die de toehoorders zeker van begin tot eind zal boeien met traditionele jazz zoals het bedoeld is! De Charlestown Jazzband bestaat sinds 1968 en de trombonist Pieter Duker maakt als 'ankerman' al vanaf de oprichting deel uit van de formatie. Ook de overige leden behoren tot de top van de Nederlandse jazz. Het allround-orkest treedt niet alleen veelvuldig op in jazzclubs in den lande, maar ook Fesitvals en op tournees in het buitenland, w.o. Indonesië, Zwitserland, Scandinavië, Madeira, Italië en vele andere europese landen.
De band heeft daarmee een muzikaal topniveau bereikt gekenmerkt door hun goedlopende shuffle gedurende hun hele optreden. De Charlestown staat bovendien voor ongeremde vrolijkheid dus om een goed plaatsje te verwerven is een tijdige komst aan te bevelen (zaal open 14:00). Het concert begint om 14:30 tot 17:30. Ergo: Goede wijn behoeft geen krans! Het belooft weer een topmiddag te worden.

Bezetting
Rob Eggink - Contrabas Piet Beijé - Piano Pieter Duker -Trombone, zang Eric Beijnvoort -Slagwerk Jan Dokter -Trompet,saxen,klarinet Henk van Amerongen -Trompet,saxen Jan de Bont -Banjo gitaar

Website Jazzband: http://www.charlestown.nl/

Aanvullende informatie

Datum optreden:  zondag 15 september 2019
Tijdstip optreden: aanvangstijd 14.30 uur, zaal open 14.00 uur
Toegangsprijs:  € 12,50 per persoon, kaarten alleen aan de zaal verkrijgbaar
Bijzonderheden: SEIZOENKAART € 80,00 sept. 2019 t/m.april 2020.
JAZZ OP ZONDAG MIDDAG CHAMP 'AUBERT
altijd de 3e zondag van de maand (sept. t/m. april)
delen op: