Jazz op de zondagmiddag

in een swingend Champ'Aubert

zondag 15 maart 2020 om 14.30 uur speelt

Four Sream N.O. Jazz Band

Four Sream N.O. Jazz Band

Op zondag middag 15 maart 2020 een op treden van de Four Stream Jazzband uit Tiel e.o. dit top orkest is voor de vaste bezoekers geen onbekende.
De Four Stream New Orleans Jazzband staat garant voor een middag vol swingende, maar ook gevoelige New Orleans-jazz, waar heerlijk op gedanst kan worden maar ook lekker naar geluisterd kan worden. Het orkest, opgericht in 1992, heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een graag geziene en gehoorde New Orleans revival Jazzband. De meeste bandleden hebben hun sporen in de jazzmuziek reeds verdiend, o.a. bij de, Maryland Jazzband of Cologne, de La Vida Jazzband en de Second Line Jazzband. De band heeft reeds op vele jazzfestivals en in jazzclubs acte de presence gegeven, in Nederland maar ook veel in Duitsland en België.
De muzikale inspiratie van de Four Stream New Orleans Jazzband gaat terug tot de New Orleans jazz uit de jaren ’50 en ’60; naar bands die de New Orleans-jazz opnieuw populair maakte, zoals die van Kid Howard, George Lewis, Kid Thomas en Billie en Dede Pierce.
Kenmerkend voor onze muziek is het gevoel en de timing, gecombineerd met een stevig en swingend New Orleans-ritme. Een optreden van de Four Stream New Orleans Jazzband is daardoor altijd een muzikale happening.
Bezetting :

Dick Olij -trompet en zang
Ton Nas -klarinet,saxen
Jan Lebesque -trombone en zang
Peter Anders -contrabas
Roeland Kolkmeijer -banjo
Hugo Jungen -leader,piano en zang
Ton Kolkman -drums, bluesharp en zang Website : www.fsjb.nl Zaal open : 14.00 uur
Aanvangstijd : 14.30 uur
Toegangsprijs : € 12,50 p.p.
Kaarten alleen aan de zaal verkrijgbaar

Champ'Aubert
Boterbloem 1
3972 SB Driebergen
telf : 0343 514233
www.champaubert.nl

Aanvullende informatie

Datum optreden:  zondag 15 maart 2020
Tijdstip optreden: aanvangstijd 14.30 uur
delen op: