Jazz op de zondagmiddag

in een swingend Champ'Aubert

zondag 19 april 2020 om 14.30 uur speelt

T'Jazzezz

T'Jazzezz

Zondag 19 april 2020 Jazz op de zondagmiddag
met “ t’Jazzezz in Champ ‘Aubert Driebergen

Sinds 2003 zijn zes muzikanten uit de omgeving van Nijmegen zich bezig gaan houden met o.a. traditionele Dixieland en Jazz. De naam van de band ontstond spontaan nadat een van ons bij de eerste repetitie opmerkte: ‘tjesses dat moet beter’.
Geïnspireerd door bekende orkesten uit de regio wilden wij ook swingende muziek gaan maken. Niet alleen de New Orleans stijl van o.a. Armstrong en Ellington, maar ook moderne musici zoals Sting en Michael Bublé spelen nummers die wij ook op ons repertoire hebben gezet. Inmiddels haken wij aan in het Jazzclub-circuit. Ook feesten en partijen zijn ons podium waar wij een sfeer brengen die oorstrelend is in plaats van oorverdovend. Buitenevenementen, recepties, diners het is allemaal mogelijk zowel “unplugged” als met een geluidsinstallatie in eigen beheer. Kortom, wij zijn sfeermakers op Uw feest en er valt wat te beleven.
Onze eerste CD, in november 2009 opgenomen, met de titel “ t’Jazzezz 1” is inmiddels uitverkocht. Aarzel niet om voor Uw evenement contact met ons op te nemen, we nemen graag de details met U door. Bezetting:

Stan Brinkhoff - trombone/zang                     t Jazzezz.10

Harry van Langen - trompet
Tonny Nas - klarinet/saxen
Nico Adriaens - sousafoon
Robert Buitenhuis - slagwerk
Ton de Leeuw - banjo

Zaal open : 14.00 uur
Aanvangstijd : 14.30 uur
Toegangsprijs : € 12,50 per persoon
Kaarten alleen aan de zaal verkrijgbaar

 

Aanvullende informatie

Datum optreden:  zondag 19 april 2020
Tijdstip optreden: aanvangstijd 14.30 uur
delen op: